Tetka Biberce logo
Promo Baner

Организирани дневни оброциObrok od Ketering Tetka Biberce Skopje Организираните дневни оброци се однесуваат на долгорочни договори со компании за секојдневно снабдување на вработените со храна.
Кетеринг Тетка Биберче Ви нуди разновидни веќе предефинирани оброци од кои можете да одберете и можност за самостојно креирање на неделното мени.

Изберете квалитетна и грижливо декорирана храна, приготвена по НАССАР (ХАСАП) стандарди, по достапна цена и услови кои се во целост предмет на договор, многу можности за нарачка, опција за плаќање на сметката во готово, со кредитна картичка или на фактура.

вкусно. креативно. забавно.