Tetka Biberce logo
Promo Baner

Кетеринг услугиKetering od Ketering Tetka Biberce Skopje Нашите кетеринг услуги можат да ги задоволат сите Ваши потреби, од послужување за деловни коктели, веридби и свадби, родендени, без разлика дали се тоа прослави за деца или возрасни, до квалитетна домашна храна за семејни потреби и организирани дневни оброци за фирми, сето тоа по врвни стандарди.

Секогаш сме отворени за соработка со клиентите за дизајнирање на уникатни и персонализирани менија, комплетно различни од се дотогаш сработено, а сето тоа во склоп со Вашите визии и очекувања.

Сите оброк пакети вклучуваат главен оброк составен од месо/риба и прилог, салата и леб, спакувани во неповратна амбалажа со вклучен прибор, а менијата се секогаш се прилагодени на Вашите потреби.

За останатите кетеринг услуги нудиме две варијанти за нарачка и тоа нарачка по ордевери - практичен и лесен начин, од аспект на тоа дека Вие самите можете да си ја направите комбинацијата на храна која Вам Ви е најпогодна за настанот кој го организирате, притоа водејќи се според буџетот кој претходно сте го одредиле и менија по лица - голем број на веќе предодредени менија, но секако истите може да претрпат голем број на промени во меѓусебен договор.

Кетеринг услугата вклучува:

  • Иницијална консултација
  • Планирање на мени
  • Извршување на договорената услуга
  • Поставување и расчистување, со можност за вклучување послуга

вкусно. креативно. забавно.