Tetka Biberce logo
Promo Baner

Кетеринг услуги за детски родендениDetski rodenden od Ketering Tetka Biberce Skopje Од сите свои клиенти Тетка Биберче најмногу ги сака децата.

Тие знаат најискрено да и се израдуваат на нашата работа и затоа за нив секогаш изработуваме интересни и здрави изненадувања произведени по НАССАР (ХАСАП) стандарди, без притоа да бидат додадени некакви адитиви за храна.

Слободно креирајте го менито за роденденот на Вашето најмило според неговите омилени јунаци, побарајте и некој екстра совет од нас, за сето тоа да биде многу поџиџано и разубавете ги нивните трпези.

Тие сигурно ќе знаат тоа да го ценат!

Детскиот ведар дух и нашата квалитетна храна ги прави родендените уште поразиграни и повпечатливи.

вкусно. креативно. забавно.