Tetka Biberce logo
Promo Baner

Побарајте понуда за вашиот настан


Име:
   
Контакт телефон:
   
Ваша електронска пошта:
   
Наслов на пораката:
   
Порака:
   
Задолжително е да се пополнат сите полиња за да може да се испрати порака. Би Ве замолиле во Вашата порака да наведете за каков тип на настан станува збор, на која дата е планиран да се одржи и за колку лица е наменет, како би можеле да Ви понудиме најсоодветно мени. Податоците ни се потребни за да може тимот на Кетеринг Тетка Биберче да одговори на вашето барање.

Контакт

Phone Icon

02/6134-330
075/666-737
075/355-511