Tetka Biberce logo
Promo Baner

Кетеринг услуги за свадби и свеченостиSvadben koktel od Ketering Tetka Biberce Skopje Тимот на Кетеринг Тетка Биберче ќе се погрижи Вашиот најважен ден да биде единствен.
Воодушевете ги своите гости со богата и елегантна трпеза, сето тоа во согласност со буџетот што го имате на располагање.

Ви нудиме квалитетна храна приготвена по НАССР (ХАСАП) стандарди, многу можности за нарачка, опција за плаќање на сметката во готово, со кредитна картичка или на фактура, достава на храната, украсување на масата, прибор за јадење и секогаш професионален и ведар тим кој ќе го задоволи секое Ваше барање. Вашата прослава сигурно ќе биде запаметена!

вкусно. креативно. забавно.